Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات مدیره باشگاه استقلال توضیحاتی را درباره ماجرای سفر نمایندگان این باشگاه برای دیدار با وکیل استراماچونی به قطر ارائه کرد.

به گزارش "ورزش‌سه"، در آخرین روزهایی که هواداران استقلال امیدوار به بازگشت آندره آ استراماچونی بودند، نمایندگان این باشگاه با اعلام اینکه قصد مذاکره با نمایندگان سرمربی ایتالیایی را دارد، به قطر سفر کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از چند روز اما اعلام شد نتیجه مذاکرات مثبت نبوده و حضور استراماچونی در ایران منتفی است.


از این رو استراماچونی نیز مصاحبه و اعلام کرد خودش و وکلایش هیچ دیداری با نمایندگان استقلال نداشتند و این مساله دروغ است. حالا اما علی فتح الله زاده درباره این اتفاقات توضیح داده است.


عضو هیات مدیره استقلال در این باره گفت: من در این مذاکرات حضور نداشتم. من خودم رحمان  رضایی را راهی کردم اما اینکه آیا آنها آمده اند یا نیامده اند بحثی است. بچه ها می گویند ما با نماینده استراماچونی صحبت کردیم و ایمیلی که بچه ها نشان دادند هم همین را نشان می دهد اما استراماچونی می گوید آنها آدمهای من نبوده اند و با من مذاکره ای نشده است. این نیازمند بررسی است.


فتح الله زاده در پاسخ به این پرسش که مگر قبل از رفتن با مربی ایتالیایی قول و قراری نگذاشتید، عنوان کرد: استراماچونی از طریق وکیل خود کارها را با باشگاه هماهنگ می کند و قرار بوده با وکیل صحبت کنند که آقای استراماچونی می گوید من صحبت نکرده ام. مثلا من در برنامه تلویزیونی می گویم پولی که ما می گوییم 750 هزار دلار می گوید و این در ایمیلی که ماجدی فرستاده است، من گفتم این 750 هزار دلار 100 هزاردلار افزایش در خود نشان می دهد که مغایرت دارد. یعنی واقعا مترجم معنی مغایرت را نمی دانسته و رفته به استراماچونی گفته فتح الله زاده گفته پول اضافه می خواهی.


وی در پاسخ به این سوال که آیا جمله شما معنی اش این نیست که او پول بیشتر می خواهد، توضیح داد: نه مغایرت یعنی تفاوت. یعنی من با تو حسابی دارم من می گویم 100 تومان مانده تو می گویی 50 تومان. باید با هم بنشینیم و حساب کنیم. یا ما پول را نداده ایم و به اشتباه فکر می کنیم این پول را داده ایم. یا پول در حساب های او نیامده و اینطور فکر می کند. یا صرافی به او نداده است. بعضی وقتها شما پول را می فرستی و زمان می برد تا این پول برگشت می خورد. من می گویم ادعای طرفین تفاوت دارد و باید با هم بنشینیم حساب کنیم که چه خبر است.


فتح الله زاده درباره اینکه آیا ممکن است پولی به اسم استراماچونی از باشگاه خارج شده و به دست او نرسیده باشد، تاکید کرد: می گویم حرف من این نبوده که آقای استراماچونی گفته من پول اضافه می خواهم. مترجم یا هرکسی که به او این را گفته نامردی کرده است. ما اختلاف داریم، دعوا هم نداریم و همه چیز معلوم می شود.


عضو هیات مدیره استقلال درباره اینکه گفته می شد استراماچونی خواسته فتح الله زاده در باشگاه نباشد، افزود: من این را نشنیده ام. خود استراماچونی می گوید اصلا مذاکره ای نبوده است! من که زمان او کاره ای نبودم. شاهد و گواه رحمان رضایی که او را راه انداختم که برود استرا را برگرداند. کسانی که نمی خواستند او برگردد دوستدار استراماچونی شدند، همان ها که می گویند او اسم مرا آورده است. اصلا اسمی در کار نبوده است. او یک مربی حرفه ای است! برای چه باید اسم مرا بیاورد؟ وقتی او رفت من در باشگاه چه کاره بودم؟ این توطئه ای بوده که گفتند اسم مرا بیاورند تا پیش هواداری که به من لطف دارد خرابم کنند. فعلا به خاطر استقلال چیزی نمی گویم اما یک روزی با اسنادی خواهم گفت چه اتفاقاتی پشت پرده بوده است و چه شیطنتی کرده اند.

استقلال تهران آندره آ استراماچونی (سرمربی)

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: استقلال تهران آندره آ استراماچونی سرمربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۰۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟

به گزارش همشهری آنلاین، پس ازسال‌ها انتظار بالاخره هفته گذشته ۸۵درصد از سهام ۲ باشگاه پرسپولیس و استقلال واگذار شد. طی این واگذاری سهام پرسپولیس به کنسرسیومی متشکل از بانک شهر، ملت، تجارت، صادرات، اقتصاد نوین و رفاه کارگران و سهام استقلال به هلدینگ خلیج‌فارس واگذار شد. در واگذاری سهام پرسپولیس بخش عمده سهام یعنی ۳۰درصد به بانک شهر اختصاص یافت و این بانک به‌عنوان بزرگ‌ترین سهامدار باشگاه پرسپولیس معرفی شد. با موافقتی که بین کنسرسیوم بانکی صورت گرفت قرار شده است ۳صندلی هیأت مدیره در اختیار بانک شهر قرار گیرد و مدیرعامل پرسپولیس توسط بانک شهر تعیین شود.

شایعه تزریق پول توسط سهامداران جدید

به‌دنبال توافق‌های انجام شده در کنسرسیوم خریدار سهام پرسپولیس گمانه‌زنی‌های زیادی در مورد تزریق منابع مالی به این باشگاه و حتی باشگاه استقلال مطرح شده است، به‌طوری که برخی شایعات حاکی از آن است که بانک شهر درنظر دارد به‌زودی ۵۰۰میلیارد تومان نقدینگی به باشگاه تزریق کند و بحث‌های مختلفی نیز درباره تزریق نقدینگی ازسوی هلدینگ خلیج‌فارس به استقلال مطرح می‌شود. حتی در شبکه اجتماعی یک نوع جنگ روانی علیه طرفین با این ابعاد که کدام سهامدار پولدار است شکل گرفته است.

تصور هواداران این است که سهامداران این ۲ باشگاه قادرند بدون طی مراحل قانونی و راسا از منابع داخلی خود به این باشگاه‌ها نقدینگی تزریق کنند به همین دلیل بگو مگو یا به تعبیر عامیانه کل کل هواداران فوتبال بر سر این است که کدام سهامدار پولدارتر است.

بیشتر بخوانید

مالکان جدید استقلال و پرسپولیس از کجا برای دوتیم خرج می‌کنند؟ اولین واکنش مالکان جدید پرسپولس در خصوص اوسمار | فعلا هستند اما ما قهرمانی آسیا می‌خواهیم واقعیت چیست؟ راهکار تامین دخل و خرج سرخابی‌ها

واقعیت این است که این تصور که سهامداران جدید می‌توانند بدون انجام فرآیندهای مرتبط با بنگاه‌داری منابع مالی جدید به این باشگاه تزریق کنند اشتباه است.

در وهله اول باید گفت که سهامدارانی که مالکیت بخشی از سهام یک شرکت را به‌صورت مدیریتی در اختیار دارند در تلاشند تا از طریق کارایی بنگاه زیرمجموعه خود، سود بالاتری به‌دست بیاورند. به بیان بهتر یک سهامدار به این دلیل بخش عمده سهام یک شرکت را می‌خرد که سود بیشتری به‌دست بیاورد و سرمایه‌گذاری در آن شرکت نیز از ۲ مسیرکلی دنبال می‌شود.

به طو کلی شرکت‌ها برای تامین منابع مالی مورد نیاز خود، از ۲روش مستقیم و غیرمستقیم استفاده می‌کنند.

در روش مستقیم منابع مالی مورد نیاز شرکت از ۳ محل اصلی یعنی منابع مالی حاصل از فعالیت شرکت، منابع مالی حاصل از فروش دارایی‌های ثابت و سود انباشته تامین می‌شود.

و در روش غیرمستقیم شرکت می‌تواند منابع مالی مورد نیاز خود را از محل دریافت وام و تسهیلات، افزایش سرمایه و انتشار انواع اوراق بدهی تامین کند.

در چنین شرایطی راهکار کنسرسیوم خریدار سهام پرسپولیس و هلدینگ خلیج‌فارس برای تزریق منابع مالی جدید به سرخابی‌ها استفاده از یکی از این روش‌هاست و چنانچه این سهامداران قصد داشته باشند خود راسا منابع مالی جدیدی به باشگاه تزریق کند این کار باید از طریق افزایش سرمایه از محل آورده نقدی انجام شود. به این معنا که ابتدا در هیأت مدیره باشگاه پرسپولیس یا استقلال طرح افزایش سرمایه به تصویب برسد و سپس با تصویب آن در مجمع عمومی سهامداران و تأیید آن توسط سازمان بورس و اوراق بهادار افزایش سرمایه از محل آورده نقدی سهامداران انجام و منابع مالی جدید از سوی سهامداران عمده به باشگاه‌ها تزریق شود. صحبت از تزریق منابع مالی جدید بدون درنظر گرفتن فرآیند آن، آدرس غلط دادن است.

ضمن اینکه باید درنظر گرفت همین تزریق منابع مالی هم به‌معنای کمک بلاعوض نیست، بلکه به‌معنای افزایش یافتن سهامدار عمده است که درصورت افزایش بهره‌وری شرکت، نفع آن به سهامدار عمده می‌رسد.

کد خبر 847312 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها واگذاری خصوصی‌ سازی فوتبال باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس

دیگر خبرها

  • عکس| یک استقلالی روی پوستر تراکتوری‌ها
  • استقلالی‌ها پولدار می‌شوند
  • خواسته استقلالی ها قبل از بازی با تراکتور چیست؟
  • کنایه سنگین یک استقلالی؛ رکورد پرسپولیس را در گینس ثبت کنید | سه بار کامبک خوردن کار هر تیمی نیست
  • دو استقلالیِ تیر در انتظار استقلال! (عکس)
  • متعصب ترین استقلالی لیگ اینجا است (عکس)
  • متعصب‌ترین استقلالی لیگ اینجا است (عکس)
  • با اکبرپور به عنوان یک استقلالی دست برادری داده‌ایم/ با استعفا موافقت نمی‌شود
  • واکنش به استعفای سیاوش: او استقلالی است
  • آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟